Nils Bredin

Mitt namn är Nils och jag är en energifull och positiv kille som har spelat tennis sedan 5 års ålder. För tillfället satsar jag på min friidrott, medel- och långdistanslöpning, med andra ord så blir det en del mil i veckan. Min största passion är att sprida glädje, motivera och utveckla mina elever oavsett spelnivå eller ålder. Man utvecklar såklart sin tennis genom träning men utvecklingen går både snabbare och blir mer effektiv om man har roligt på banan, därför är det för mig väldigt viktigt att symbolisera tennisen med glädje. Alla börjar på olika nivåer och alla lär sig olika vilket jag tycker är oerhört väsentligt att anpassa sig efter som tränare. Mina tränarerfarenheter sträcker sig från småbarnsträningar till ungdomsträningar samt vuxenträningar och seniortennis. Tennis är för alla, oavsett ålder eller spelnivå. Jag har till störst del gett ut privattimmar där man kan lägga stort fokus på eleven/eleverna och se vad just den individen behöver jobba mycket på.
 
Jag ser fram emot att träffa er alla på tennisbanan i sommar och att ni ska få en fantastisk tennissommar!

Andreas Junestål Meijer 

Mitt namn är Andreas och jag är en kille med mycket energi och är väldigt omtänksam. Jag har spelat tennis sen jag var 5 år gammal, jag håller fortfarande på aktivt med tennis som träning och spelar även matcher.

Jag började min tränarkarriär för 5 år sedan som hjälptränare för vuxenkurser. Jag håller nu själv i vuxen och junior träningar. Till hösten är jag huvudtränare vid Skulltorps TK. Jag som tränare är lugn, lyhörd och uppmärksam så att alla ska kunna utvecklas.

Carl Bredin

 Min passion har alltid varit att lära ut tennis där individen får ta plats och utveckla sin egna spelstil. Jag hjälper mina elever att hitta formen, bygga upp teknik från grunden eller bara sparra några timmar tennis. Som tränare har jag haft flertalet egna tennisgrupper och ett hundratal privatlektioner. Jag har varit huvudtränare i Hunnebostrand TK samt anställd i Ljungskile under förra året. De tennisutbildningarna jag har gått är plattformen, TGU 1 och TGU2 utbildningen för tävlingsjuniorer.

Ser framemot mycket tennis i sommar!